BONES Artisan

Be confident in your own style

 

Het ultieme in personalisatie

Als je meer wilt dan alleen een monogram op je handtas, dan biedt BONES Atelier je het ultieme in personalisatie: de mogelijkheid om vanaf de allereerste stap je eigen tas, kledingstuk of accessoire te vervaardigen met de grootst mogelijke zorg en de beste materialen.

In ons atelier kunnen we bijna elk artikel voor je maken. Heb je een ontwerp in gedachte? Vertel ons je wensen en we zullen een product maken dat perfect bij je past. Een geweldig ontwerp draait tenslotte om iets dat speciaal voor jou is gemaakt.

Hoe werk het? Erg simpel

1. Laat ons weten wat je in gedachte hebt. Dit kan een specifiek ontwerp of een algemeen concept zijn.
2. We evalueren je ontwerp en helpen je eventueel bij het uitwerken van je concept.
3. We laten je weten of dat we kunnen leveren (wat bijna altijd het geval is) en informeren je over de prijs en levertijd.

Na stap 3 beginnen we aan je ontwerp en houden je van elke stap op de hoogte. Op die manier kun je zien hoe je ontwerp van losse onderdelen wordt omgevormd tot een uniek eindproduct.

We vervaardigen onze producten met de grootst mogelijke zorg en doen ons uiterste best om iets af te leveren dat de drager een leven lang zal vergezellen. We zijn er dan ook trots om onze klanten met onze producten te zien. 💗

2018-04-17 06.45.25 2-01.jpeg

Bieden jullie je diensten ook aan ondernemers?

Jazeker!

Een eigen label opzetten is de droom van veel boetieks en ontwerpers, maar een van de grootste obstakels waar ze tegenaan lopen is dat ze niet de middelen of deskundigheid hebben om hun ontwerpen te laten produceren. Het gevolg daarvan is dat geweldige designs op de plank blijven liggen, omdat de stap van ontwerp naar productie te groot blijkt te zijn. Projecten lopen zo vast op een paar artikelen of een sample. Niet nodig en vooral erg zonde omdat een ontwerp nooit in de praktijk kunt uitproberen.

BONES Atelier biedt boetieks de mogelijkheid om in Nederland een product - onder je eigen label en volgens eigen specificaties - uit te brengen zonder minimum aantal stuks of afnameverplichtingen. Het maakt bovendien niet uit of dat je ontwerp al in detail is uitgewerkt of juist nog werk behoeft. Volg de 3 stappen hierboven en maak je ontwerp tastbaar.

Laat je ideeën daarom niet zomaar verloren gaan en zet de volgende stap! 💗

 

Vertel ons wat je in gedachte hebt