BONES Artisan

Be confident in your own style

 
 
Bij BONES Artisan willen we je de middelen geven om jouw persoonlijke stijl te ontwikkelen. Opgericht in 2013 als een handtassenmerk, tegenwoordig zijn we trots om onze klanten een complete en duurzame op maat gemaakte service aan te bieden voor bijna elk accessoire of kledingstuk.
 
 

Est. 2013 - BONES Artisan

Onze reis begon in 2013 met de introductie van onze eerste lijn trendy handtassen. Een stijl die nog steeds wordt vertegenwoordigd door ons fantastische logo. We vinden handtassen geweldig omdat je geen bepaalde maat of lengte hoeft te hebben om ze te dragen. Toch kan een eenvoudige jurk in combinatie met een prachtige handtas een outfit compleet transformeren. Een geweldige handtas kan regelrecht een stemmingsverandering teweeg brengen en zelfs projecteren hoe je je voelt. Tenminste, als je kunt vinden wat je zoekt.

Terwijl serieproductie en massamarketing hebben geleid tot een overvloed aan modeartikelen, zijn deze vaak onpersoonlijk en uitwisselbaar. Deze 'one size fits all'-benadering kan het vinden van het perfecte mode-item een flinke uitdaging maken.

2015 - Een missie om de perfecte tas te ontwerpen

In 2015 introduceerde we daarom onze Artisan-collectie. De tassen uit deze collectie worden met de beste materialen en de grootst mogelijke zorg vervaardigd in ateliers Isfahan, bekend als "de parel van het oude Perzië". Een stad al eeuwen vermaard om ambacht en artistiek talent. 

Door traditionele productiemethode zijn deze tassen niet alleen uniek, maar ze zijn ook volledig aanpasbaar doordat ze per stuk met de hand worden gemaakt.

Neem een kijkje in de werkplaats waar je Artisan-tassen hun persoonlijke stempel krijgen.

We hebben ons in eerste instantie gericht op een eeuwenoud en bewezen materiaal: leer. Met de juiste zorg gaat een hoogwaardige leren tas niet alleen levenslang mee, maar zal deze met de jaren zelfs verbeteren door het vertonen van nieuwe kwaliteiten, zoals grotere zachtheid, karakter en visuele aantrekkingskracht.

Geleidelijk aan hebben we onze collectie uitgebreid met andere materialen, zoals (duurzame) wol en katoen. Dit was echter slechts een deel van het onderwerp. Het ander was ontwerp en maatwerk volgens de wensen van de drager.

2016 - Be confident in your own style

We zijn van mening dat het niet uit zou mogen maken hoe een persoon zich kleedt, zij het elegant, uitzinnig, luxueus of subtiel. Wel willen we je de middelen geven om jouw persoonlijke stijl te ontwikkelen.

Naarmate onze klantenkring groeide, hebben we ons dan ook tot doel gesteld om modeartikelen te vervaardigen waar onze klanten echt van houden en in willen investeren.

2017 - Boetiek, atelier & onze eerste kledingstukken

Het was daarom met groot genoegen dat we in 2017 onze eerste boetiek en atelier openden. Gelegen in het hartje van Tilburg op slechts 300 meter van het Centraal Station, kun je hier verschillende monsters uitproberen en elk artikel zien, voelen en ruiken.

Ons atelier gaf ons de vrijheid om onze collectie accessoires uit te breiden, onze eigen volledig aanpasbare tassenlijn op te zetten en onze eerste kledingstukken te lanceren. Daarnaast stelde het ons in staat om onze klanten een complete en duurzame dienst voor op bestelling gemaakte accessoires en kledingstukken aan te bieden. Elk artikel wordt zorgvuldig vervaardigd volgens jouw specificaties waarbij we alleen de beste materialen gebruiken. Een geweldig ontwerp draait uiteindelijk om iets dat speciaal voor jou is gemaakt.

We steken hart en ziel in al onze producten en doen ons uiterste best om iets te maken dat de drager een leven lang zal vergezellen. We zijn er dan ook trots op dat onze klanten onze artikelen dragen. Dat is het moment waarop onze inspanningen hun vruchten afwerpen. ❤️